30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yalınayak kaçmaya çalıştı

Piyasaya 40 milyon liralık karşılıksız çek verdiği iddia edilen ve hakkında 19 ayrı yakalama kararı bulunan şahıs, sahte kimlikle yakalandı. Polisin dur ihtarı karşısında terliklerini çıkararak kaçmaya çalışan zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan bir kişinin Beyoğlu'nda bir evde saklandığına dair ihbar aldı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, sabah saatlerinde evin çevresinde önlem aldı. Evden çıkan zanlı, karşısında kendisini bekleyen polislerle karşılaştı.

Hakkında 19 ayrı arama kararı bulunan Emrullah K., polisin dur ihtarına uymayarak terliklerini çıkardıktan sonra kaçmaya çalıştı. Bu sırada evin çevresinde önlem alan diğer polisler, zanlıyı etkisiz hale getirerek kıskıvrak yakalandı. Dolandırıcılık suçundan aranan zanlının yapılan üst aramasında sahte kimlik bulundu.

AKRABALARININ YANINDA KALMIŞ
Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirlenen Emrullah K.'nın, daha önce Perpa Alışveriş Merkezi'nde elektronik dükkanı bulunduğu, kriz nedeniyle dükkanını kapattığı öğrenildi. Şahsın polise yakalanmamak için 2 yıl boyunca akrabalarının yanında saklandığı ortaya çıktı. Zanlının uzun vadede çek karşılığı aldığı ürünleri nakit paraya yarı fiyatına sattığı iddia edildi.

"BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM"
Dolandırıcılık suçundan mali şubeye getirilen zanlı, "Borçlarını ödeyeceğim" dedi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, hakkında yakalama kararı bulunan mahkemelere işlemler için götürülecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 10:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enes IP: 78.169.59.xxx Tarih : 18.06.2009 15:30:13

bu nasıl devlet anayasaya göre hic kimse borcundan dolayı özgürlüğünden alı konulamaz diyo hakimlerin bundan haberi yokmu artı bu vadandaşa teminatsız yanlız cek karşılığı mal verenin hic mi sucu yok benimde buna benzer davalarım var ama ben ceki verip mal almadan firma iflaseti ve benim ceklerim 3.şahıslarda mal karşılığı cek verdiğim ve malaı alamadığım belgeli ama hakimler bunu dikate almadan hakımda infaz veriyor benim cek verdiğim firma sahipleri de ceza evinde ben derdimi kime anlatacağım