30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yanan araçta 2 kişi öldü

Ümraniye'de direğe çarparak alev alan otomobilde bulunan 2 kişi yanarak hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Ümraniye Nato Yolu Caddesi 33 numara karşısında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda oto yıkamacı olarak çalışan Elvan Çetin, Metin Uslu ve Bayram Akça, mesai bitiminin ardından otomobilleriyle biraz dolaştıktan sonra evlerine gitmek için yola çıktı. İddialara göre Elvan Çetin'in kullandığı 34 TG 2622 plakalı otomobil, Nato Yolu Caddesi Hyundai Plaza önünde sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. LPG'li olan otomobil çarpmanın etkisiyle bir anda alev alarak yanmaya başladı. Kaza sonrası sürücü Çetin araçtan çıkmayı başarırken, Metin Uslu ve Bayram Akça yanarak hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Kazayı yaralı olarak atlatan Çetin, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çetin'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yeri inceleme ekipleri, 2 kişinin yanarak can verdiği otomobilde inceleme yaptı. İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu Uslu ve Akça'nın yanmış cesetleri otomobilden çıkartılarak tabutlara konuldu. Cenazeler, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 09:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?