30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yapı Kredi'ye 'en iyi' ödülü

Yapı Kredi, Visa Europe'un kredi kartı sektöründeki yenilikleri ve en iyileri ödüllendirdiği "Visa Europe Üye Ödülleri 2009" kapsamında "Avrupa'nın En İyisi" seçildi.


Yapı Kredi, Visa Europe'un kredi kartı sektöründeki yenilikleri ve en iyileri ödüllendirdiği "Visa Europe Üye Ödülleri 2009" kapsamında "Avrupa'nın en iyisi" seçildi. Avrupa çapında 4 bin 500 Visa Europe üyesi bankanın katılımına açılan ve toplam 130 projenin özel olarak değerlendirildiği yarışmada finale kalan Yapı Kredi, Play Club ile yarışmada yer alan yedi kategoriden biri olan "En İyi Yeni Ürün Vaadi" (Best New Customer Proposition) kategorisinde birincilik ödülüne hak kazandı.


Bu ödül Yapı Kredi'ye Türkiye'nin genç ve dinamik müşteri profiline uygun olan tüm ürün özelliklerini tek markada toplamayı başaran ve lansmanını takip eden 6 ay içerisinde 300 bini aşan bir müşteri tabanına ulaşan Play Club ürününün başarısı nedeni ile verildi.


7 Kategoride farklı ülkelerden Banka ve Finansal Hizmet sunan kurumların ödül için yarıştığı organizasyonda Yapı Kredi, Avrupa Bankaları'nın üst düzey yöneticilerinin ortak oyu ile ayrıca belirlenen birinciler arasında "En İyilerin En İyisi" (Best of the Best) seçildi. Finale kalan 28 Proje arasında birinci seçilerek ödül kazanan Yapı Kredi, ödülünü Berlin'de düzenlenen törende Visa Europe Başkanı ve CEO'su Peter Ayliffe'den aldı.


Avrupa Bankaları arasında yapılan seçimle Yapı Kredi'nin almaya hak kazandığı bu ödül, Kartlı Ödemeler alanında Türkiye'nin ve Yapı Kredi'nin ulaşmış olduğu noktayı göstermesi açısından büyük önem taşıyor.

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 11:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?