30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yarın bazı yollar trafiğe kapalı

Vatan Caddesi'nde yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın 05.00-16.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak yollar şöyle:

Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi (Aksaray Metro İstasyonu'na kadar) ve bu yollara çıkan tüm yollar; Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu, Topkule arasında kalan yol; Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol; Mahmutbey Köprüsü-Habipler Yolu (Sultançiftliği Yolu).

Vatan Caddesi'ni kullanacak sürücülere önerilen alternatif yollar da şunlar:

D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanabilecek.

E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücüler, Milliyet gazetesi karşısından TEM istikametine; Sahil Yolu'nu kullanacak sürücüler sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametine gidebilecek.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gidecek ambulans sürücüleri ve diğer sürücüler Sahil Yolu'nu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal edebilecek.

Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücüler ise Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanabilecek.

Öte yandan, Üsküdar'da yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek tören nedeniyle bazı yollar, saat 07.00'den itibaren tören bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak.

Üsküdar Meydanı, Demokrasi Meydanı'ndan Harem Sahil Yolu, Harem'den ise Üsküdar Sahil Yolu kesilecek.

Bu güzergahları kullanacak sürücüler, Demokrasi Meydanı'ndan Üsküdar Halk ve Yenitoptaşı caddelerine, Selmani Pak Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşı'na, Harem İskele Caddesi'nden ise Duvardibi ışıklara yönlendirilecek
 

AA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 22:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?