4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yarın yollar kapalı!

Medeniyetler İttifakı Ulusal Planı içerisinde yer alan İnsanlık Koşusu (Human Race) pazar günü, dünyanın farklı kıtalarından Londra, Roma, Paris, Madrid ve İstanbul gibi 25 şehirde aynı gün koşulacak.

İstanbul’dan 10 bin kişinin katılması beklenen koşu Beylerbeyi’nde başlayacak Kuruçeşme’de sona erecek. Koşu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü, 19.50 ile 20.35 saatleri arasında, Barbaros, Beşiktaş Meydanı, Dolmabahçe, Ortaköy, Kuruçeşme güzergáhındaki caddeler de saat 20.00’den sonra kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Sürücüler şu alternatif yolları kullanabilecek:

1. Boğaziçi Köprüsü yerine ve Kadıköy D-100, Mahir İz Caddesi Altunizade, 2. köprü kullanılacak. Ortaköy’den Arnavutköy’e gidecekler Ulus Yeni Yol Sekmenler yollarına, Taksim’den Beşiktaş Meydan Barbaros Bulvarı’nı takiben Levent ve 1. Boğaziçi Köprüsü istikametine gidecekler Haláskárgazi Caddesi’ni takiben Mecidiyeköy istikametine yönlendirilecek. Levent’ten Taksim’e gidecekler Dikilitaş, Emirgan Caddesi, Ihlamur Kavşağı, Şair Nedim Caddesi’ni kullanacak .

AA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 13:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?