4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yarış tutkusu ölüm getirdi

İSTANBUL Avcılar'da yarıştığı iddia edilen iki otomobilden biri, üst geçidin ayağına çarpıp takla attı, 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.


Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında D-100 Karayolu Avcılar Mevkii'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobille yarıştığı iddia edilen 25 yaşındaki Yenal Kaçaroğlu yönetimindeki 34 DT 3885 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak üst geçidin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, yaklaşık 100 metre sürüklendi, birçok parçası yola savruldu. Kazada, otomobilden fırlayan sürücü Yenal Kaçaroğlu ölürken, yanındaki 26 yaşındaki Yenal Toprakçı ve 25 yaşındaki Erhan Yener ise ağır yaralandı.


Yaralılar, kaldırıldıkları Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaçaroğlu’nun cesedi ise yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.


HIZ İBRESİ 150'DE


Kaza sonrası otomobilin hız ibresinin 150 kilometreye takıldığı görüldü. Kazayı gören bir kişi, iki otomobilin yarıştığını ifade ederek, “Her iki otomobil de çok hızlıydı. Araç takla atınca içindekiler yola savruldu, diğer araç durmayarak yoluna devam etti” dedi.


Sürücüler ise yolun Avcılar- Merter arasındaki bölümünün yarış pisti gibi kullanıldığını belirterek, her gün kaza meydana geldiğini söylediler.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 10:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duygu çorak IP: 78.188.98.xxx Tarih : 28.08.2008 17:27:26

canım arkadaşım seni çok seviyoruz allah geride kalanlara sabır versin