1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Yasak aşka baltalı saldırı

Bahçelievlerde bir şahıs, kendisiyle yasak aşk yaşadığı iddia edilen bir kadının yakınları tarafından öldüresiye dövülüp, balta ve döner bıçaklarıyla saldırıya uğradı. 

Saldırı sonrası çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar ise suç aletlerini olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis, olay yerini güvenlik şeridine aldı.

Olay, Mahmutbey Caddesi Birinci Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hayati Ç. isimli bir kişi, yasak aşk yaşadığı iddia edilen bir kadının yakınları tarafından döner bıçaklı ve baltalı saldırıya uğradı.

İlk olarak Hayati Ç.'yi konuşmak için yanına çağıran saldırganlar, Ç. ile bir süre tartıştıktan sonra kavga etmeye başladı. Kavganın büyüdüğünü gören Hayati Ç. kalabalık haldeki saldırganlardan kaçmaya başladı.

Kısa süren kovalamaca sonucu Hayati Ç.'yi bir market önünde yakalayan saldırganlar, şahsı döner bıçakları ve baltayla çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Hayati Ç.'ye çevredeki vatandaşlar yardım etti. Daha sonra Hayati Ç. amabulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayı gören bir vatandaş, saldırganların 7 kişi olduğunu ve şahsı yaraladıktan sonra kaçtıklarını söyledi. Polis olaya karışan saldırğanların peşine düştü.
Sabah
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 14:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?