4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yasak aşkta çifte cinayet

Evli ve iki çocuk babası adam ve 15 günlük sevgilisi yol ortasında öldürüldü 

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında Yeniçamlıca Mahallesi Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Derya Adıgüzel (28) kullandığı 34 TK 3180 plakalı otomobili ile Osman Oruç'u (34) Kemal Paşa Caddesi üzerine kadar getirdi. Oruç birkaç sokak ilerdeki evine gitmek için otomobilden inerken, yolları plakası alınamayan başka bir otomobil tarafından kesildi. 

Otomobilden inen kişi ya da kişiler genç kadını şoför mahallinde tek kurşunla boğazından vurdu. Bu sırada Oruç kaçmaya başladı ancak yaklaşık 50 metre ilerde, vücuduna isabet eden 3 kurşunla yere yığıldı. Kimliği tespit edilemeyen fail ya da failler olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Genç kadın otomobil içinde, Oruç ise cadde üzerinde hayatını kaybetti.

ORUÇ'UN ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis Adıgüzel ve Oruç'un cesetleri üzerinde, otomobilde ve olay yerinde incelemeler yaptı. Bu arada oğlunun öldürüldüğünü duyarak olay yerine gelen Osman Oruç'un annesi Hatice Oruç sinir krizleri geçirdi. Acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Osman Oruç'un evli ve 2 çocuk babası olduğu, Derya Adıgüzel'in ise 3 ay önce eşinden boşandığı öğrenildi. Oruç ve Adıgüzel'in 15 gündür birlikte oldukları iddia edildi. Polis, görgü tanıklarının ifadesi üzerine olay yerinden kaçtığı iddia edilen beyaz Doblo marka otomobili bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 09:55:44
Güncelleme :7 Temmuz 2008 Pazartesi 10:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?