3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

YASED'in 28. kuruluş yıldönümü

Uluslar arası Yatırımcılar Derneği (YASED), 28. kuruluş yıldönümünü, İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen özel bir geceyle kutladı. 

Ev sahipliğini YASED Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Uysal, Genel Sekreter Mustafa Alper ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı davetin katılımcıları arasında, İMKB Başkan Yardımcısı Arıl Seren, ABD Başkonsolosu Sharon Wiener, Alman Başkonsolos Vekili Peter von Wesendonk, Japonya Başkonsolos Vekili Mitsuru Horiguchi, İsrail, Avusturya, Belçika, Mısır, İngiltere Büyükelçilik ve Konsolosluklarından temsilciler, ISO Meclis Başkanı Hüsamettin Kavi, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş gibi iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerin de bulunduğu çok sayıda temsilci yer aldı. 

Pek çok Bakanın kutlama telgrafı gönderdiği gecede, bir "hoş geldiniz" konuşması yapan YASED Yönetim Kurulu Başkanı Uysal, Türkiye'nin küresel rekabet gücünün artırılabilmesi için genç kuşakların uluslararası standartlarda tecrübe edinmelerinin önemini vurgulayarak, YASED üyesi firmaların katkıları ile GAP bölgesindeki üniversitelerde eğitim gören 100 öğrencinin yaz dönemi stajı yapma imkanı bulacağını müjdeledi. Uysal, bu projenin Türkiye'nin başlıca sorunları ve YASED'in öncelikli hedefleri arasında yer alan istihdam sorununun çözümüne katma değer sağlayacağına inandığı da belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 12:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?