4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yaşlı adam evinde öldürüldü

YAŞLI ADAM EVİNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Üsküdar'da iki kızıyla birlikte yaşayan Şükrü Özcan (69) evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Valide-i Atik Mahallesi Kartalbaba Caddesi 16 numarada bulunan Ekşioğlu Apartmanı'nda bugün 15.30 sıralarında yaşandı.

Babasının memleketleri Karasu'ya gideceğini öğrenen Faruk Özcan, eve geldiği sırada kapının açık olduğunu fark etti.

İçeri giren Özcan, babasının dairenin salonunda kanlar içinde yattığını gördü. Hemen 112 Acil Servis'i arayarak sağlık ekibi isteyen Özcan, daha sonra da polise haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde caddeye iki ambulans geldi. Ambulanslardaki sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayetin polis telsizinden duyurulmasının ardından olay yerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri gönderildi. Cadde üzerinde çok sayıda kişinin bilgisine başvuruldu, güvenlik kamerası görüntüsü arandı. Üsküdar Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme

Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Özcan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayeti hırsızlık amacıyla eve giren kişilerin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Ancak, kapıda zorlama izinin olmadığı, evin

dağıtılmadığı anlaşılınca, deneyimli dedektifler soruşturmayı derinleştirdi. Özcan'ın cep telefonu kayıtlarının inceleneceğini belirten uzmanlar, aile bireylerinin detaylı ifadelerinin alınacağını açıkladılar.

Almanya'dan emekli olarak Türkiye'ye yerleşen Şükrü Özcan'ın öldürüldüğü haberi çevre sakinlerini yasa boğdu. Cadde üzerinde bulunan camide cemaate Kur'an okuma eğitimi de veren yaşlı Özcan'ın oğlu ile iki kızı, babalarının ölüm haberiyle yıkıldı. Bu akşam 17.00'da memleketi Karasu'ya gitmek için otobüs bileti alan Şükrü Özcan'ın, öğle namazının ardından cami cemaatiyle helalleştiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2011 Pazartesi 21:15:00
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 22:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?