4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yaşlı çiftin dramı

Kadıköy'de 4 gündür komşularından haber alamayan apartman sakinlerinin polise haber vermesi üzerine ortaya çıkan yaşlı çiftin dramı, polisleri bile şaşkına çevirdi. 82 yaşındaki yaşlı adam banyoda ölü bulunurken, 4 gün ölen eşinin cesedi ile yaşamak zorunda kalan felçli eşi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, Kadıköy'de ikamet eden Hüseyin ve Süleyhan Çekinç çiftinin dramı gelen ekipleri bile şaşkına çevirdi. Bir süredir kendilerinden haber alınamayan komşularının şüphelenilmesi üzerine durum polise bildirildi. Eve giren polis, yürek burkan bir manzara ile karşılaştı. 82 yaşındaki Hüseyin Çekinç banyoda ölü bulunurken, bacağından yaralanmış felçli eşi Süleyhan Çekinç (77) ise, yatak üzerinde hareketsiz olarak yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde yaşlı kadının yaşadığını belirlemesi üzerine hemen müdahale ederek, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Sağlık ekipleri banyoda yaşamını yitiren Hüseyin Çekinç'in kafasında yaralanma izi belirlemesi üzerine olay yerine adli tıp uzmanı çağırıldı. Yaşlı adamın cenazesi kesin ölüm sonucu araştırılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?