7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Yeğenini öldürdü kız kardeşini yaraladı

ALKOLLÜ ŞAHIS YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ, KARDEŞİNİ YARALADI

Üsküdar'da alkollü olduğu ileri sürülen şahsın kazayla ateş alan ruhsatsız silahından çıkan kurşun 17 yaşındaki yeğeninin ölümüne, kız kardeşinin de yaralanmasına neden oldu. 286 promil alkollü olduğu belirlenen şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, dün akşam Üsküdar Bahçelievler Mahallesi Akyurt Çıkmazı Sokak Numara 11'de meydana geldi. İddiaya göre, alkollü bir şekilde ağabeyinin evine gelen Ercüment D., ağabeyi ve akrabaları arasında arazi nedeniyle çıkan tartışma üzerine konuşmaya başladı. Konuşurken belinden çıkardığı ruhsatsız tabancasını havaya kaldıran Ercüment D., "Kimseden korkmayın. Arkanızda ben varım" dedikten sonra silahını tekrar beline yerleştirmek istedi. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan mermi önce yeğeni Havva D.'ye(17) ardından kız kardeşi Saniye A.'ya(60) isabet etti. Ağır yaralanan Havva D. ve halası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Havva D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, halası ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Ercüment D.'yi evinde gözaltına aldı. 286 promil alkollü olduğu belirlenen şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 17:18:00
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 18:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?