3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Yeni ilçelere kaymakam atandı

İstanbul'un çiçeği burnunda ilçeleri Ataşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Çekmeköy, Esenyurt, Sancaktepe, Arnavutköy ve Sultangazi'ye yeni kaymakamlar atandı.

Ataşehir Kaymakamlığı'na Meram Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Başakşehir'e Konya Ereğli Kaymakamı Cevdet Can, Çekmeköy Kaymakamlığı'na Karşıyaka'nın Kaymakamı Mehmet Arslan, Beylikdüzü Kaymakamlığı'na Kocaeli'de Vali Yardımcısı olan Yusuf Odabaş, Esenyurt'a Konya'da Vali Yardımcısı görevinde bulunan Halik Uymaz, Sancaktepe Kaymakamlığı'na Kocaeli Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan, Arnavutköy'e İstanbul Vali Yardımcısı Hürreb Aksoy; Sultangazi'ye ise Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Çelikkaya atandı...

İlçelere kaymakam ve müdürlerinin atanmasına rağmen alt yapı çalışmaları tamamlanamadığı için birçok müdürlük henüz vatandaşa hizmet vermeye başlayamadı. Kaymakamlıklar, yaklaşık 1-2 ay içinde teknik alt yapı, personel gibi eksikliklerin tamamlanmasının ardından hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul Valiliği'ne verilen 147 kadrodan 97'si nüfus müdürlüklerine, 50'si de başta yeni kurulan ilçeler olmak üzere 39 ilçe kaymakamlıklarına dağıtıldı.
Yetkililer, bu kadroların şu anda yeterli olmadığını, kapatılan belediyelerin personelinin de yeni kurulan kaymakamlıklara atanacağını belirttiler.

...
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 19:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?