4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yeni kültür sanat sezonu açılıyor

2008-2009 kültür sanat sezonu 9 Ekim Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek resepsiyon ile açılıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul’u bir kültür ve sanat merkezi yapma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İBB kültürel ve sanatsal etkinlikleri gün geçtikçe nitelik ve nicelik olarak gelişiyor, şehrin her tarafında etkinlikler kendini hissettiriyor.

İstanbul’un geleneklerini, kültürünü ve tarihi mirasını yaşatma bilinciyle ve tüm bu potansiyelin değerlendirilmesi ve kültür sanat alanında yeni projeler üretmek için çalışmalarını sürdüren Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na ait her türlü kültürel ve sanatsal etkinliğin icra edilebileceği kültürel mekânlarda, Ekim ayından Mayıs ayı sonuna kadar bir sezon boyunca, hemen her gün, toplantı, konser, gösteri, canlı performans, sempozyum, söyleşi, anma günü, sergi, film gösterisi, kültür gezisi, seminer, atölye çalışmaları gibi kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın 2008-2009 dönemi kültür sanat sezonu açılış resepsiyonu ve kültür ve sanat etkinlikleri tanıtımı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sanat, kültür, üniversite ve basın dünyası temsilcilerinin katılımıyla 9 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Yeni sezona zengin ve kapsamlı bir içerikle hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin ve kültür alanındaki bütün çalışmalarının tanıtılacağı program bütün kültür sanat sezonunu toparlayıcı bir açılış olacak. Gece Şevval Sam ve Yansımalar Grubu konseri ile sona erecek.

PROGRAM
20.00 Sergi Açılışı - Kokteyl
20.30 2008-2009 Kültür Sanat Sezonu Açılış Konuşmaları
21.00 Konser: Şevval Sam ve Yansımalar

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Harbiye Şişli İstanbul

İBB
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 17:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?