30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yılana görülmemiş eziyet

Çekmeköy Alemdağ'da bir evde kanepenin içerisine giren yılan, önce sopalarla yaralandı, daha sonra kanepeyle birlikte yakıldı.
Çekmeköy Alemdağ'da bir eve yılan girdiği ihbarını alan itfaiye ekipleri olay yerine hareket etti. İkamet sakinlerinin "eve iki metre boyunda yılan girdi" demesi üzerine itfaiye ellerinde sopalarla evdeki eşyaları aramaya başladı. İlk aramalarda birşey bulunamayınca evdeki koltuk ve kanepeler tek tek dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekipleri evde aramalarına devam ederken, yılanın dışarı çıkarılan kanepede olduğu tespit edildi. Mahalle sakinleri yılanın içinde bulunduğu kanepeyi ateşe vererek meraklı gözlerle
yılanın saklandığı yerden çıkmasını bekledi. Evin içinden dışarı gelen itfaiye ekipleri ellerindeki sopayla yılanı saklandığı yerden çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadılar. Kanepe alevler içinde yanarken sıcağa daha fazla dayanamayan yılan kendini dışarı attı. Elinde sopayla bekleyen bir vatandaş yılanı defalarca vurarak yaraladı. Yaralı yılanı eline alarak çocukların gözü önünde sallayan vatandaş bununla da yetinmeyip yılanı yanan kanepenin içine attı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 10:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?