30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yıldırım'lara yıldırım düştü

İstanbul'da üzerlerine yıldırım düşen bir ailenin biri çocuk 3 ferdi yaralandı.
Hastanede tedavi edilen anne, baba ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralanan İrfan Yıldırım'ın 'yağmur başladı Allah korusun yıldırım falan düşer' dedikten hemen sonra yıldırım düştüğü öğrenildi.

Gülhane Parkı'nda üzerlerine yıldırım düşen bir ailenin 3 ferdi yaralandı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan anne, baba ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öğleden sonra başlayan yağmurla birlikte Gülhane Parkı'na yıldırım düştü. Parkta bulundukları esnada düşen yıldırım anne Hülya, baba İrfan ve 3 yaşındaki çocukları 3 Kerem Yıldırım'ın yaralanmasına neden oldu. Olay üzerine büyük korku ve panik yaşayan aile daha sonra ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yıldırım ailesinin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Büyük gürültü ile düşen yıldırım sonucu babanın vücudunda yanıklar oluştuğu anne ile çocuğun ise yara almadığı ancak büyük şok geçirdikleri öğrenildi. Küçük Kerem uzun süre gözyaşı dökerken yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Öte yandan, Yıldırım ailesinin bir yakını, "Ben daha sonra yanlarına gittim. Gezmek için gitmişler. Hatta İrfan 'Yağmur başladı Allah Korusun yıldırım falan düşer' demiş. Ve bu sırada yıldırım düşmüş" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 17:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilmem Sanane IP: 85.181.49.xxx Tarih : 30.06.2009 16:02:13

Aman Allahim, yildirim ailesine yildirim düsüyo...Ee ne diyelim ... Allah rahmet eylesin Ama bu gercektende tesadüfmü ?