1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Yine bariyer kazası yine ölüm

Küçükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü.

Bakırköy yönüne giden İlker Akıncı'nın (23) kullandığı 34 FJC 45 plakalı otomobil, gece saatlerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak E-5 Karayolu Beşyol mevkisinde yolun solundaki bariyerlere vurdu.

Savrularak tekrar bariyere çarpan ve motor kısmı araçtan ayrılan otomobilin sürücüsü Akıncı, sağ ön kapıdan fırlayarak yolun sağında yer alan bariyerlerin arasındaki boş alana düşerek hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polislerce yapılan incelemede, Akıncı'nın yola düşen cep telefonu bulundu. Polisin bu telefondan arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen İlker Akıncı'nın babası Cabbar Akıncı, anne Beyaz Akıncı ve arkadaşları güçlükle sakinleştirildi. Baba Akıncı, yeni nişanlandığını söylediği oğlunun başında uzun süre ağladı.

İlker Akıncı'nın, arkadaşlarıyla buluşup Fenerbahçe-PSV Eindhoven arasında oynanan maçı izlediği ve Avcılar'da oturan bir arkadaşını evine bıraktıktan sonra Bahçelievlerdeki evine gitmek istediği belirtildi.

Akıncı'nın cesedi, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasından sonra Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yüzünden bir süre trafiğe kapatılan yol, otomobil ile yaklaşık 30 metre uzağa düşen motorunun kaldırılmasının ardından normale döndü.

AA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 11:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?