2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Yok böyle bir kaza!

Bakırköy sahil yolunda gece saat 03.00 sıralarında seyir halinde bulunan bir TIR, yol üzerinde bulunan ilk köprüyü geçtikten sonra ikinci bir köprüye takıldı. TIR’dan ayrılan dorse köprüde takılı kalırken, TIR devrildi. Kazada muavin hafif yaralandı. TIR’ın sürücüsü ise köprünün standartlara uymadığını iddia etti.

Bakırköy Sahil Kenedy Caddesi üzerinde Florya istikametine seyir halinde bulunan 34 ZL 9965 plakalı Neşet Kaya’nın kullandığı TIR, Hava Harp Okulu önünde trenin geçtiği köprüye takıldı. Köprüye takılan TIR’ın dorsesi köprüde takılı kalırken, TIR’ın ön kısmı dorseden ayrılarak devrildi. Kazada, muavin hafif yaralandı. TIR’ın sürücüsü Neşet Kaya, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Neşet Kaya, köprünün standartlara uymadığını iddia ederken, yanında bulunan bayan ise “TIR daha önceki köprüden geçti. Oranın mesafesi daha düşük. Burası 4.60 metre yazmasına rağmen verilen mesafeye uymuyor” dedi.
Yaşanan kaza sebebi ile yol uzun süre trafiğe kapalı kalırken, TIR olay yerine gelen itfaiye ve polisin çalışması ile uzun süren uğraşlar sonucu çıkarıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2013 Perşembe 09:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?