7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Yok yere canından oldu!

Tuzla'da, kırmızı ışıkta duran kamyon sürücüsü ile TIR'ın muavini arasında çıkan yol kavgasında kan aktı.

Kavgayı ayırmak isteyen TIR sürücüsü, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Tuzla'da otobanda aynı yöne ilerleyen kamyon ve TIR, Tepeören mevkiinde kırmızı ışıkta durdu. 34 VV 0378 plakalı kamyonu kullanan Ayhan Işıkdağ (20) ile Mahmut Bozancir'in (31) kullandığı 63 B 3241 plakalı TIR'daki amcasının oğlu Mahmut Bozancir (20) arasında sözlü tartışma çıktı.

Tartışma üzerine taraflar ellerine levye alarak araçlardan indi. Işıkdağ ve muavin Bozancir kavgaya başlayınca TIR sürücüsü olan Bozancir aracı birkaç yüz metre ileride yol kenarına park ettikten sonra tarafları ayırmak istedi. Kavgayı ayırmaya çalışan Mahmut Bozancir'e Işıkdağ'ın salladığı bıçak isabet etti. Bozancir kalbine isabet eden bıçak nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden Işıkdağ ve muavin Bozancir'i gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü Bozancir'in ise hayatını kaybettiği anlaşıldı. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Bozancir'in cenazesi Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı anlatan bir görgü tanığı, kamyon sürücüsü ile TIR'daki muavinin aralarında tartıştıklarını, TIR sürücüsünün de kavgayı ayırmaya geldiği sırada bıçak isabet ettiğini söyledi. Görgü şahidi ölen sürücünün kavga etmediğini ifade etti.

...
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2012 Cumartesi 18:10:14
Güncelleme :12 Ekim 2012 Cuma 17:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?