30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yol kavgası ölümle bitti

İstanbul'da bir üniversite öğrencisi, yol verme yüzünden çıkan kavgada silahla vurularak öldürüldü.

Olay, Maltepe Sahil Yolu üzerindeki İdealtepe üst geçidi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Hakan Eron (20), kız arkadaşı Nihan ile birlikte otomobiliyle seyir halindeyken karşı yönden gelen Mustafa A. ile karşılaştı.

İkili arasında yol verme yüzünden başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa A.'nın sahibi olduğu işyerinden çağırdığı kardeşleri İsmail ve Sami ile çalışan personeli de olay yerine gelerek, Eron'un üzerine yürüdü. Bu
sırada Sami A., işyerinden aldığı silahı ile Hakan Eron'a ateş etti.

Göğsünden yaralanan genç, kaldırıldığı Sema Hastanesi'ne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından bölgede arama yapan polis ekipleri Mustafa ve İsmail A.'yı gözaltına alırken, silahı kullanan Sami A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Gözaltına alınan zanlılar olay yerine getirilerek ifadeleri alınırken, zanlıların yakınları fenalık geçirdi.
Hakan Eron'un babasını kaybettiği ve ölüm haberinin Ankara'da ikinci evliliğini yapan annesine bildirildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 12:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?