2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Yol verme kavgası kanlı bitti!

Gaziosmanpaşa’da iki sürücü arasındaki ‘yol verme’ kavgası cinayetle sonuçlandı. Ölen gencin yakınlarına acı haberi veremeyen polis ekipleri, yakınlarının görmemesi için de cesedi gizledi.

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Plevne Kahramanları ile Pullu Sokak kesişiminde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; sokak başında kafaya kafaya gelen iki sürücü arasında ‘yol verme’ yüzünden tartışma başladı. Ardından araçlarından inen her iki sürücü kavga etmeye başladı. Bu sırada kimliği henüz tespit edilemeyen 34 GJ 6876 plakalı araç sürücüsü, belindeki tabancayı çıkararak 34 TA 6805 plakalı araç sürücüsü Yasin Başkurt’a (32) ateş açtı. Kurşunlardan biri aracın sol çamurluğuna isabet ederken diğer kurşun Başkurt’un başına isabet etti. Kimliği belirsiz saldırgan kayıplara karışırken, ağır yaralanan Başkurt aşırı kan kaybından olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Olay Yeri İncele Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayetin meydana geldiği sokakta mermi kovanları ile diğer bulguları delil torbasına koydu.

POLİS ACI HABERİ YAKINLARINA SÖYLEYEMEDİ

Haberi alan Başkurt’un yakınları olay yerine akın etti. Acı haberi veremeyen polis ekipleri, ailenin cesedi görmemesi için büyük çaba harcadı. Polis, olay yerine gelen yakınlarının cesedi görmemesi için Yasin Başkurt’un yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bunun üzerine Başkurt’un yakınları koşarak hastaneye gitti. Ardından olay yerine gelen Başkurt’un dedesi Ramazan Başkurt ise acı haber üzerine adeta yıkıldı. Yaşlı adamı polis ekipleri teskin etmeye çalıştı. Elektrik işiyle uğraştığı öğrenilen Yasin Başkurt’un evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Başkurt’un cesedi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Polis yetkilileri, cinayeti işledikten sonra olay yerinden otomobili ile kaçan sürücünün kimliğinin tespit edildiğini ve yakalanması için soruşturma başlatıldığını bildirdi. 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2013 Perşembe 17:15:31
Güncelleme :24 Ocak 2013 Perşembe 17:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?