30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yola savrulan tüpler ortalığı karıştırdı

 TEM otoyolu Dudullu sapağında meydana gelen kazada tüp dolu kamyonet devrilince facianın eşiğinden dönüldü. Kamyonetten fırlayan tüpler otoyola savrulurken, tüplerden kaçmaya çalışan araçlar birbirine girdi.

İsmail Şimşek idaresindeki 34 VL 6953 plakalı tüp kamyoneti Dudullu sapağını geçtikten sonra kontrolden çıkarak devrildi. Kamyonetin kasasındaki dolu tüpler otoyola savrulurken, seyir halinde olan araçlar ise birden karşılarına çıkan tüplerden kaçmak için önünde seyir halinde olan başka araçlara çarptı. Yola savrulan tüplerin patlamaması büyük bir faciayı önlerken, otoyolun her yanı tüplerle kaplandı.

Zincirleme kazanın meydana geldiği kazada, 7 araç hasar görürken tüp kamyonetinin sürücüsü İsmail Şimşek, "Önümdeki bir araç hatalı şerit değiştirince ona çarpmamak için direksiyonu kıvırdım, araç kontrolden çıkarak devrildi" diye konuştu.

Kazada araçları hasar gören diğer araç sürücüleri ise tüp kamyonetinden yola fırlayan tüplere çarpmamak için diğer araçlara çarptıklarını söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken, otoyola savrulan tüpler bir bir toplanarak başka bir kamyonete yüklendi. Kaza nedeniyle uzun süre sıkışan trafik tüplerin ve araçların otoyoldan kaldırılmasıyla normale döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 14:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?