30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da bugün yapılacak 5 partinin mitingi nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

Kazlıçeşme'de yapılacak olan AK Parti'nin mitingi nedeniyle Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi başta olmak üzere Kazlıçeşme'ye çıkan çok sayıda nokta trafiğe kapatıldı. Alana gelen partililer ise, polis arama noktalarından alana alındı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak olan miting öncesi alana gelen partililere ücretsiz sandviç, ayran, meyve suyu ve yağmurluk dağıtıldı. 

Çağlayan Meydanı'ndaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) mitingleri nedeniyle de Çağlayan'a çıkan çok sayıda ana cadde ve sokak trafiğe kapatıldı. Meydanda ilk mitingi gerçekleştirecek olan CHP'nin parti otobüslerinin ise alana girmesine izin verilmedi. Partililer uzun bir mesafeyi yürüdükten sonra alana ulaşabildi.

CHP'li bir grup, Çağlayan metrobüs durağından geçerken karşı karşıya geldikleri Kazlıçeşme'ye giden AK Parti konvoyunu yuhaladı. Bazı seyyar satıcılar da alana yakın noktalarda tezgah kurarak, Türk bayrağı ve CHP'nin bayraklarını satışa sundu. Birçok noktanın kapalı olmasına rağmen trafikte herhangi bir sıkışıklığın yaşanmadığı gözlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:44:37
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 12:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?