4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yöneticiye kurşun yağmuru

Üsküdar'da yaşadığı apartmanın otopark kapısının bozulmasına sinirlenen Necati Y., kapıyı tamir ettirmediğini iddia ettiği yönetici N.T. ile oğlu E.T.'ye kurşun yağdırdı. Anne ile oğlu bacaklarından yaralandı

İddiaya göre apartmanın giriş katında ailesiyle birlikte yaşayan Necati Y., otopark kapısının bozulmasına sinirlendi. Apartmanın dördüncü katında oturan 60 yaşındaki yönetici N.T.’ye bahçede rastlayan Necati Y., kapının neden tamir ettirilmediğini sordu. İkili arasında otomatik kapının arızalanması nedeniyle başlayan tartışma, yönetici N.T.’nin 32 yaşındaki oğlu E.T.’nin de bahçeye inmesiyle kavgaya dönüştü.

ÖNCE SAKSI SONRA KURŞUN

Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmak istediler ama mümkün olmadı. Sinirlerine hakim olamayan Necati Y., önce balkon kenarında bulunan saksıyı yönetici ve oğlunun üzerine attı. Bir türlü sakinleşemeyen Necati Y. belinden tabancasını çıkararak önce E.T.’ye daha sonra da N.T.’ye ateş etti. E.T. bacaklarına isabet eden kurşunla yaralanarak yere yığıldı.

Bir kurşun da anne N.T.’nin sol topuğuna isabet etti. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ile 155 Polis İmdat’a haber verdi. Kısa sürede olay yerine ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırıldı. İki kişiyi yaralayan Necati Y. olay yerine gelen Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polislere teslim oldu.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Bu arada Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayın uzun süreden beri devam eden gerginliğin sonucu olduğunu anlatan bir apartman sakini, “Necla Hanım kapıcıyı da çıkarmak istiyordu. Otomatik kapı bozulunca Necati Bey öfkelendi. Otomobilini otoparka sokamıyordu. Bu yüzden bağırıp çağırıyordu" diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

...
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 14:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?