25
Nisan
2024
Perşembe
İSTANBUL

Yürekler ağza geldi

Üsküdar'da metro çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. İnsanlar çıkan gürültüyle birlikte panik halinde kaçmaya başladı. İtfaiyede çevrede önlem aldı. Bu arada polis ekipleri de caddeye çıkan yolları trafiğe kapattı. Gazın kesilmesi için çalışmalar sürüyor.

Üsküdar'da metro çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Büyük bir gürültüyle çevreye doğalgaz yayılıyor. Olay yerine itfaiye ve İGDAŞ ekipleri sevkedildi. Üsküdar'da metro çalışması sırasında doğalgaz hattını patladı. Büyük bir gürültüyle çevreye doğalgaz yayıldı. Olay yerine itfaiye ve İGDAŞ ekipleri sevkedilirken çevrede büyük panik yaşadı.

Üsküdar Nuh Kuyusu Caddesi'nde metro çalışması kapsamında kazı yapan ekipler, saat 09.30 sıralarında doğalgaz ana dağıtım borusunu patlattı. Büyük bir gürültüyle çevreye doğalgaz yayılırken çevrede panik yaşandı. O sırada yoldan geçmekte olanlar hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri, gazı kesmek için çalışma başlattı. İtfaiyede çevrede önlem aldı. Bu arada polis ekipleri de caddeye çıkan yolları trafiğe kapattı.

DHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2013 Cuma 12:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?