3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Yurt kızlarına fuhuş tuzağı!

Yurttan kaçan kız, kadın tacirlerinin eline düştü. Genç kızı pazarlayan kadın ile tecavüz eden 2 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı

Taksim Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde kalan Ö.U. (17), daha önce aynı merkezde kalan F.Ş. (17) ve K.Ö.’nun (19) iknası sonucu 1 ay önce yurttan kaçtı. İki kız, Ö.U.’yu Neşe K. (26) adlı kadın ile tanıştırdı. Bu olay Ö.U. için kâbus dolu günlerin başlangıcı oldu. Neşe K., genç kızı onlarca kişiye pazarlarken, tanıştırdığı iki kişi de Ö.U.’ya tecavüz etti. Yurt yetkililerinin haber verdiği Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, rutin bir kontrol sırasında genç kızla karşılaştı. Kimliğini gösterince yurttan kaçtığı anlaşılan Ö.U., polis merkezine götürüldü. Ekipler genç kıza başına bir şey gelip gelmediğini sorunca korkunç olaylar zinciri de ortaya çıktı.

‘Pikniğe götürüp ilişkiye zorladı’

Taksim eğlencelerinin kâbusa döndüğünü anlatan Ö.U., Neşe K.’nın kendisini 25 YTL ve 100 kontör karşılığı erkeklere pazarladığını söyledi. Kadın tacirinin kendisini ve diğer iki kızı geceleri bara götürdüğünü, gündüzleri de erkeklerle pikniğe götürerek ilişkiye zorladığını anlattı. Tüyler ürperten ifadeler üzerine hareket geçen polis, Neşe K. ile birlikte Ö.U.’yu tuzağa düşüren F.Ş, K.Ö. ve genç kıza tecavüz ettikleri iddia edilen Hasan A. ve Bayram K.’yı yakaladı. Neşe K., Ö.U.’nun erkeklerle kendi rızasıyla beraber olduğunu söyledi. Hasan A. ve Bayram K. ise Neşe K.’ya para verdiklerini kabul etti. Neşe K., Hasan A. ve Bayram K. tutuklandı, F.Ş ve K.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Akşam
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 06:03:18
Güncelleme :29 Mayıs 2008 Perşembe 06:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?