4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yürüyüşe giderken hastanelik oldular

SABAH YÜRÜYÜŞÜNE GİDERKEN HASTANELİK OLDULAR

Sabah yürüyüşü yapmak için Belgrat Ormanları'na gitmeye çalışan baba ve iki oğlu, Bahçeköy yolu üzerinde kaza yaptı. Kafa kafaya çarpışan iki araçta 4 kişi yaralandı.

Yavuz Önkol ve oğulları Can Deniz ile Baran (12), yürüyüş yapmak için Maslak'tan Belgrat Ormanları'na gitmek için yola çıktı.

Can Deniz Önkol yönetimindeki 34 NCH 23 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen Tuğrul Turhan Selvan yönetimindeki 34 YDP 78 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Yavuz Önkol, oğulları Can Deniz ve Baran ile diğer aracın sürücüsü Tuğrul Turhan Selvan yaralandı. Kaza sırasında açılan hava yastıkları Önkol ailesinin kazayı büyük yara almadan atlatmasını sağladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan Tuğrul Turhan Selvan'ın kaza sonrası duman çıkan aracına itfaiye ekipleri müdahale etti. Kaza sebebiyle Bahçeköy yolu bir süre trafiğe kapanırken, araçların çekilmesinin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı. Kazaya ilgili inceleme başlatıldı.

SABAH YÜRÜYÜŞÜNE GİDERKEN HASTANELİK OLDULAR
SABAH YÜRÜYÜŞÜNE GİDERKEN HASTANELİK OLDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 10:57:04
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?