30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Yusuf'un beyin ölümü gerçekleşti

Fatih Kumkapı'da 5 katlı binanın çatı katından beton parçalarının düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Yusuf Akkuş'un beyin ölümü gerçekleşti. Oğlunu yoğun bakımda görmeye dayanamayarak hastanede intihar eden anne Dilber Akkuş da bugün toprağa verilecek.
Kumkapı Nişanca Mahallesi 79 numaralı apartmanın çatı katından düşen beton parçaları, Tevfik Kurt İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Akkuş'u (11) hastanelik etmişti. Yoğun bakımda durumu ağırlaşan Akkuş'un beyin ölümü gerçekleşti. Acı haber, Yusuf'un eğitim gördüğü okuldaki arkadaşlarını da sarstı. Derslerinde oldukça başarılı bir öğrenci olan Yusuf'un arkadaşları, büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Burhan Ayhan, Yusuf'un derslerinin çok iyi olduğunu belirterek, "Başına taş düşmüş. Hastaneye
kaldırmışlar. En iyi arkadaşımdı. Çok üzüldüm" dedi.
Yusuf'un sınıf arkadaşı Baran Sarıyıldız ise, "Dersleri çok iyiydi. Takdirname alacaktı. Aramız çok iyiydi. Okula her zaman sakat gelirdi. Top oynarken kafası yarılıyordu, düşüyordu. Son olayı duyunca çok üzüldüm" diye konuştu.
Öte yandan, oğlunu yoğun bakımda görmeye dayanamayarak hastanede intihar eden anne Dilber Akkuş da bugün toprağa verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 15:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?