2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Zeki Triko'ya fahiş fatura çıktı

Zeki Triko, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde birkaç yıl önce umreye gidenleri rahatsız ettiği gerekçesiyle kaldırılan bikinili Adriana Karembeau reklam panosunu yeniden astırmak isteyince yeni bir kriz çıktı. 

Zeki Triko’nun sahibi Zeki Başeskioğlu, kaldırılan reklam panosunun aynı yerde ve ebatlarda tekrar konulması için öncek gün TAV’ın reklam işlerini yürüten Marmara Medya adlı reklam şirketine başvurduklarını belirterek “Panomuzu yeniden koymak için başvurumuzu yaptık. Ancak bizden önceki fiyatın 12 katı fazla para, yani bir yıl için 320 bin euro (570 bin YTL) istediler. Bu çok anormal bir rakam. Sanıyorum panoyu asmak istemedikleri için böyle yüksek fiyat talep ettiler” dedi.

Başeskioğlu’nun iddialarına cevap veren Marmara Medya Reklam Pazarlama Direktörü Dilek Sesigür ise herkese uygulanan ücret tarifesinin Zeki Triko için de geçerli olduğunu ifade ederek “O panonun değeri 275 bin euro (490 bin YTL). Biz bu rakamdan yüzde 20 indirim de yaptık onlara. Fiyatlarımızı sunduk. Şimdi onların cevaplarını bekliyoruz” diye konuştu.
Vatan
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 13:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?