2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Zeytinburnu'nda korkutan yangın

Apartman boşluğunda çıkan yangında, yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur kalan çok sayıda vatandaş  itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Zeytinburnu'nda bir apartmanın boşluğundaki eski mobilyaların yanması sonucu çıkan yangın nedeniyle dairelerinde mahsur kalan 40 kadar vatandaş ve bebek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Yeşiltepe Mahallesi 7/1 Sokak'taki bir apartmanın havalandırma boşluğundaki eski ev eşyaları ve mobilyalar sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Binayı saran yoğun duman sebebiyle üst katlarda oturanlar dairelerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine Zeytinburnu, Bakırköy ve Fatih itfaiye ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

40 APARTMAN SAKİNİ DUMANDAN ETKİLENDİ

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından, dumandan etkilenen 40 kadar apartman sakini ve küçük yaştaki çocukları 5 katlı binanın çatı katından ve balkonlarından indirildi.

Kurtarma sırasında balkonda bekleyenlerin merdiven kazanına aşırı yüklenmesi sonucu devrilme tehlikesi yaşandı. Vatandaşlar eğik merdiven kazanından başka bir itfaiye aracının üzerine indirilerek kurtarıldı.

 Yangınla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

 

AA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2013 Pazar 10:52:47
Güncelleme :6 Ocak 2013 Pazar 15:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?