4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Zincirleme kaza: 2 yaralı

TEM'de meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde yaşanan kazaya 2 kamyonet, 2 kamyon ve 3 otomobil karıştı. 

Kullandığı kamyonetin içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat çaba sarf ederken, kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. 

Kaza saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Köprüdeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle araçlar bölünen Anadolu istikameti yönüne yönlendirilince köprü girişinde trafik oluştu. Aniden yoğunlaşan trafiği fark edemeyen 34 TU 6969 plakalı Aras Kargo'ya ait kamyonetin sürücüsü Doğan Sel (40), aracının hakimiyetini yitirince kazaya neden oldu. Doğan ilk olarak Cengiz Biber yönetimindeki 34 HC 267 plakalı otomobile, ardından da Bayram Eren'in kullandığı 34 FCH 51 plakalı kamyona arkadan çarptı. İlk çarpışmanın ardından önlerindeki kazadan kurtulmak isteyen 2 otomobil, 1 kamyonet ve 1 kamyon birbirine girdi. Kazada Cengiz Biber ile Doğan Sel yaralandı. Otomobilin sürücüsü Cengiz Biber olay yerine gelen ambulansla Şili Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kamyonette sıkışan Sel'i kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. 1 saatte sıkıştığı yerden çıkarılan Sel, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sel'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

7 aracın karıştığı kaza nedeniyle TEM uzun süre trafiğe kapandı. Sürücüler, asfalt çalışması nedeniyle sürücüleri ikaz etmek için herhangi bir tabela konmamasının kazaya davetiye çıkardığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 09:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?