4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Zincirlikuyu'da can pazarı!

Şişli'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, park halindeki kamyona çarptı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan şahıslar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan şahısların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 03.30 sıralarında Büyükdere Caddesi üzeri Zincirlikuyu Mezarlığı önünde meydana geldi.

İddialara göre; İbrahim Koç, kullandığı 28 K 5055 plakalı kamyonu yol kenarına park etti ve ardından uykuya daldı. Bir müddet sonra, Ünal Büyükli(19) yönetimindeki 34 AN 0990 plakalı otomobil Beşiktaş istikametinde seyrederken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkınca, park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Sürücü Ünal Büyükli ve yanında bulunan Mehmet Küçük(18) otomobil içinde sıkıştı. İhbar üzerine kaza mahalline itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri önce Mehmet Küçük'ü sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ünal Büyükli'yi kurtarma çalışmaları ise bir süre daha devam etti.

Ağır yaralanan Büyükli'de yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı. Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Gençlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Koç ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 09:07:04
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 16:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?