14
Mayıs
2024
Salı
ADALAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

MEVLÜT KURBAN


Adalar Kaymakamı Mevlüt KURBAN 1951 yılında Burdur'un Yeşilova İlçesi, Kavak Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli'de, yüksek öğrenimini ise 1977 yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı.

Adana'da maiyet memuru olarak başlayan mesleki yaşamı, sırasıyla Denizli'nin Buldan, Sarayköy ve Güney İlçelerinde Kaymakam vekilliği, Refahiye, Kavak, Digor Kaymakamlıkları, Ağrı ve Çankırı Vali Yardımcılıkları, Aydıncık, Of, Çiğli ve Karacabey Kaymakamlıklarıyla devam etti. 12 Ekim 2004 tarihinde Adalar Kaymakamlığı'ndaki görevine başladı.

Öğretmen olan Nursel Hanım'la 1979 yılında gerçekleşen evliliklerinden Ezgi ve Can isminde iki çocukları dünyaya geldi. Kızları Ezgi, Mimar-Mühendis olmuş, oğulları Can, Makine Mühendisliği eğitimi almaktadır.

Adaların dünya tatlısı bir yer olduğunu ve buraları çok sevdiğini ifade eden Mevlüt KURBAN, yapılacak çok işin olduğunu belirtmektedir.

Sivil toplum kuruluşları, il ve ilçede her kesimde eşgüdüm içinde yapılacak çalışmalarla her işin üstesinden gelinebileceğine içtenlikle inanan Kurban, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar