20
Mayıs
2024
Pazertesi
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

AK Parti'den belediyeye suçlama

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Gürhan Bilgiç, Avcılar Belediyesi ile aralarında tartışmalara neden olan devlet hastanesi inşaatı sebebiyle, partisinin yıpratıldığını ve Avcılar halkının yanlış yönlendirildiğini belirterek, "Kimi çevreler bu çalışmayı kıskanmakta ve partimizi yıpratmaya çalışmaktadır" dedi. 

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Gürhan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi Avcılar Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Avcılar'da yapımı devam eden devlet hastanesiyle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Avcılar Devlet Hastanesi'nin tüm teçhizatlarının İl Özel İdaresi tarafından temin edildiğini belirten Bilgiç, "Maalesef uzun zamandır Avcılar Devlet Hastanesi ile ilgili yalan ve iftiralarla kamuoyu ve Avcılar halkı yanlış yönlendirilmekte. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti
yıpratılmaktadır" dedi. 

Tüm bunların arka planında kişisel çıkarların ve rant kavgasının yer aldığını iddia eden Bilgiç, Cihangir Mahallesi'nde AK Parti iktidarı öncesinde devlet hastanesi olarak yapılmaya başlanan binanın sonradan hükümet konağına dönüştürüldüğünü belirterek, "İl Özel İdaresi ile yapılan koordineli çalışmada hastanenin yeri değiştirilmiş ve daha uygun olduğu düşünülen İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusu'nda bulunan bir inşaat devlet hastanesi olarak değerlendirilmiştir. Ancak kimi çevreler bu çalışmayı kıskanmakta ve partimizi yıpratmaya çalışmaktadır" diye konuştu. 

Bilgiç, devlet hastanesi çalışmalarının sürdüğünü ve en kısa zamanda hizmete açılacağını sözlerine ekledi

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 21:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?