19
Mayıs
2024
Pazar
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

AKP Kadın Koları Teşkilatı kadınlar günü nedeniyle bugün geniş katılımlı bir etkinlik düzenliyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bıçakçı, Türkiye'de her bakımdan olumlu gelişmelerin kaydedildiğini ifade ederek, "Yaşam kalitemizin artırılması için atılan ekonomik, sosyal ve kültürel adımlar, bu günümüz ve geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yeni dönemde, toplum olarak kadın ve erkek sorumluluk almaktan kaçınmamalıyız. Şimdi paylaşım ve güven duygularımızı yeniden harekete geçirme zamanı" dedi.
Açıklamasında, Avcılar'da 200 binden fazla insanın hizmet beklediğini kaydeden İbrahim Bıçakçı, "Bizle başlayacağını ümit ettiğimiz yeni hizmet döneminde değerli hanımlarımızın önerilerini ve sorunlarını büyük bir titizlikle ele alacağımızdan hiç kuşku duyulmasın. Nasıl ki iş hayatımız ve ev hayatımız paylaşım ve güven unsurları üzerine kuruluysa, aynı şekilde sosyal yaşamda da bu unsurları yeniden tesis etmek için gerekenler bir hayata geçirilecektir. 28 Mart'ta verilecek olan karar gelecekte çocuklarımızı ve neslimizi etkileyecektir. Önümüzdeki günlerin hepimiz için yeni umutlara vesile olmasını diler, tüm bayanların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullandı.
Bu arada AK Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve MKYK üyelerinin katılımıyla bugün 14.00-17.00 saatleri arasında Avcılar Özer Düğün Salonu'nda, Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlenecek.
AK Parti Avcılar Kadın Kolları İlçe Başkanı Saadet Kulüp'ün açılış konuşmasını yapacağı programa bir televizyonda program hazırlayan ve sunan Ayşe Böhürler, kadın hastalıkları uzmanı Dr. Nil Bilgen, avukat Müzeyyen Kartı katılarak seminer verecek. Programın sonunda katılımcılara aşure ikram edilecek.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2004 Salı 14:13:20
Güncelleme :9 Mart 2004 Salı 14:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?