17
Mayıs
2024
Cuma
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Avcılar'da bebek cinayeti

Avcılar'da oturan müzisyen Gökhan Karabacak ile ses sanatçısı Bahar Yaman Karabacak'ın 11 aylık kızları Aleyna Karabacak, bıçaklanarak öldürüldü. Minik Aleyna'nın katil zanlısı olarak Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen üvey ablası 5 yaşındaki D.K. (Dilara Karabacak), bebeği annesi Bahar Yaman Karabacak'ın öldürdüğünü iddia etti.
Olay, Karabacak Ailesi'nin Avcılar Denizköşkler Mahallesi Erişir Çıkmazı No:10/4'deki evinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. 11 aylık Aleyna Karabacak., bıçaklanarak öldürüldü. Polis, Aleyna'nın katil zanlısı olarak ablası D.K.'yi Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Burada polislerle konuşan küçük zanlı, cinayeti üvey annesi Bahar Yaman Karabacak'ın işlediğini iddia etti. Bunun üzerine harekete geçen polisler, ses sanatçısı olan ve bir de kaset çıkaran anne Karabacak'ı Avcılar Asayiş Büro Amirlği'ne götürdü. Bahar Yaman Karabacak, ifadesinde suçlamaları reddederek, minik Aleyna'yı, kendisini kıskanan üvey ablasının öldürdüğünü öne sürdü.
Olayın ardından, daha önce fantezi müzik sanatçısı Cengiz Kurtoğlu'nun saz heyetinde çalışan baba Gökhan Karabacak da, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, kızı ve damadının gözaltına alındığını duyup polis merkezine gelen Siyami Yaman, D.K.'nın Aleyna'yı çok kıskandığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
ÖMER ÖZTÜRK - İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 00:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan karabacak IP: 88.247.106.xxx Tarih : 14.09.2008 18:14:57

allah kimsenin ciyerini yakmasın ilk kızım dilara çok çilekeş doğdu büyükler hata yapıyorsa küçük günahsız bebeklerin ne suçu var evet dilara baharın üvey kızı ama onu öz çocuklarından ayrı tutmadı buna ben şahidim hem insan üvey çocuğu durmuşken öz çucuğuna zarar verirmi? bahar çok iyi ve melek gibi bir kadın yapmayın arkadaşlar olayı iyi anlayın bilin ondan sonra yorum yapın benim ciyerim yandı allah kimseyi yakmasın anlımıza ne yazılmışsa o olur allah hepimize yaşama sevinci versin kimsenin yuvasını bozmasın biri gitti yerine iki tane daha geldi şükürler olsun mutluyum huzurluyum sorunuz varsa kapım açık avcılardayım istanbula geldim teşekkür ederim gökhan karabacak