17
Mayıs
2024
Cuma
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Avcılar'da çalıntı otomobille kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Avcılar’dan çaldıkları otomobille polisten kaçan 2 oto hırsızı, bir minibüse çarptı. Kazada, hırsızlardan Gökhan Şahin ölürken, otomobilin sürücüsü olan ve adı henüz belirlenemeyen kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 24.00 sıralarında, Avcılar-Esenyurt yolu üzerinde, Anadolu Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Şahin ve arkadaşı, 34 SKV 72 plakalı otomobili Avcılar’dan çaldı. Polis ekipleri, çalıntı otomobile yapılan kontroller sırasında rastladı ve durdurmaya çalıştı. Şahin ve arkadaşı, durmayarak Esenyurt’a doğru kaçmaya başladı.

Hırsızların içinde bulunduğu otomobil, Esenyurt Anadolu Hastanesi önüne geldiğinde, Akın Özdemir yönetimindeki, 34 VN 0283 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı. Şahin ve otomobilin sürücüsü, çarpmanın etkisiyle direksiyonda sıkıştı. Çalıntı otomobili izleyen polis ekipleri, yaralıları araçtan çıkaramayınca olay yerine itfaiye çağırıldı.

Avcılar İtfaiyesi’ne bağlı kurtarma ekibinin müdahalesi sonucu, Gökhan Şahin ölü, arkadaşı da ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkarılabildi.

Yaralı oto hırsızı Avcılar Hospital’e kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan minibüs sürücüsü de Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2004 Cuma 14:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan ılhan IP: 88.244.221.xxx Tarih : 6.08.2008 11:58:15

arabayı calmıssınız ama neden hızlı gıttınız