17
Mayıs
2024
Cuma
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Büyükşehir Belediyesi’nden İÜ Avcılar kampüsüne ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ramazan Evren başkanlığında, İl Genel Meclis Üyesi Namık Öztürk, Ulaşım Daire Başkanı Doç. Dr. Rafet Bozdoğan, Altyapı Koordinasyon Müdürü Murat Öztürk, Yol Bakım Onarım Müdürü Mehmet Özçelik’ten oluşan heyet bu gün İstanbul Üniversitesi’nin (İÜ) Avcılar’daki kampüsünü ziyaret etti.

Görüşmede Genel Sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren Üniversite yetkililerinden kampüs sorunları hakkında bilgi aldı.

Görüşmeye İstanbul Üniversitesinden (İÜ) Rektör Yardımcısı ve Kampüs Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Ergün, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cuma Bayat, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayri Ülgen ve Müdür Yardımcısı Dr. İlhan Aktaş, Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Borat ve Kampüs Koordinatörü Dr. Ertuğrul Burgazlıoğlu ve UND Genel Müdürü Nusret Alemdaroğlu katıldı.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen heyetler arası görüşmenin ardından Büyükşehir ve Üniversite yetkilileri kampüsü birlikte gezdi. Kampüs içinde yer alan birimlerin tek tek incelendiği ziyaret sırasında Üniversite yetkilileri, kampüsün doğalgaz, ulaşım, asfalt, park ve bahçe düzenlemeleri ve muhtelif bakım onarım sorunlarını dile getirdiler.

İlk aşamada acil olan sorunların çözüme kavuşturulacağını belirten Genel Sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren, diğer sorunların da Avcılar kavşağı çalışmaları ile bir bütünlük içerisinde çözülmesi için Belediye yetkililerine gerekli talimatları verdi.

Kampüs ziyaretinin ardından Tavukçu deresi civarında inceleme yapan Prof.Dr. Ramazan Evren yapılan çalışmaları yerinde görerek, çalışmaların hızlandırılarak devam ettirilmesi için ilgililere gerekli talimatları verdi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 09:12:43
Güncelleme :29 Aralık 2004 Çarşamba 09:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?