19
Mayıs
2024
Pazar
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Cafer Sezgin'den seçim startı

AK Parti'den Avcılar Belediye Başkan Adayı gösterilen Cafer Sezgin seçim çalışmalarına hız verirken, vatandaşlarla bir araya gelip planları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Cafer Sezgin, seçim çalışmalarına başladı. Avcılar halkı ile çeşitli toplantılarla bir araya gelen Sezgin, projeleri ve yapmak istedikleri hakkında bilgiler verdi.

Hizmet anlayışının vazgeçilmez hususlarının başında dürüst ve ilkeli olmak geldiğini anımsatan Sezgin, "Kalite ve verimliliği esas almak, her yönüyle şeffaf olmak, denetlenebilir olmak, eleştirilebilir olmak bizim hizmet anlayışımızın vazgeçilmez hususlarındandır. İşte bu hassasiyetle çağdaş bir yönetim politikasını benimsedik. Yönetimde katılımcılığı, ortak aklı esas aldık. Yönetim unsurlarını geniş bir tabana yayarak, sivil toplum kuruluşları ve diğer yerel aktörleri de içine alacak bir yönetim oluşturacağız. 21. Yüzyılın çağdaş kenti, kültür kenti Avcılar için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacağız. Avcılar, İstanbul'un Avrupa'ya dönük yüzüdür. Örnek olması gereken önde olması gereken bir ilçedir. 29 Mart seçimlerinde Avcılar halkının tercihinin Ak Partili bir belediye olacağına da yürekten inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 11:50:08
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 11:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
leyla kul IP: 88.238.4.xxx Tarih : 13.02.2009 12:47:27

bügün markette tanıştım kendisiyle inş. belediye başkanımız olur destekcisiyiz sonuna kadar