23
Mayıs
2024
Perşembe
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Esnafa AB sertifikası

Avcılar Belediyesi, yasalara uygun eksiksiz çalışan esnafı “Belediye Denetim Sertifikası”, o işyerinin temizliğini simgelemek adına da “Mavi Bayrak” ile ödüllendiriyor. Avcılar esnafını Avrupa Birliği normlarına çekmek istediklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Her şey daha çağdaş, temiz ve yaşanabilir bir Avcılar için” dedi.

İlçede sık sık yapılan denetimler sonucunda yasalara uygun ve temiz işyerleri ile insan sağlığına uygun gıda üreten işyerlerinin bundan böyle ödüllendirileceğini söyleyen Değirmenci, kurallara uymayan ve insan sağlığına önem vermeyen işyerlerinin de cezalandırılacağını ifade etti.

Zabıtaya bağlı motorize ekiplerin tüm Avcılar halkının 24 saat hizmetinde olduğunu belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, şikayetlerin en geç 5 dakika içinde sonuçlandırıldığını söyledi.

Avcılar belediyesi Başkan Yardımcısı Yavuz Çengel ile Zabıta Müdürü Mehmet Güven, yapılan denetimler sonucu Avcılar sahilinde faaliyet gösteren Destina ve Evita Restorantlarına yasalara uygun ve hijyenik oldukları için Belediye Denetim Sertifikası verdi.



Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 11:52:51
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 14:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?