19
Mayıs
2024
Pazar
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Firuzköy Muhtarı son yolculuğuna uğurlandı.

Bu sözler Firuzköy Mahallesinin yetiştirdiği ender insanlardan olan ve mahallemizde iki dönemdir muhtarlık hizmetlerini en üst düzeyde yerine getiren muhtar Ali Akverdi’nin sık sık söylediği sözlerdi... Önceki gün katıldığı bir cenaze töreninde beklenmedik bir kalp krizi sonucu daha hayatının baharında aramızdan ayrılan hemşehrimiz Ali Akverdi’nin bu beklenmedik vefatı, hepimizi sonsuz bir üzüntüye boğmuştur.

Genç yaşta Hakkın rahmetine kavuşan ve yokluğunu her zaman derinden hissedeceğimiz hemşehrimiz Ali Akverdi, mahallesini, mahallesinde yaşayan insanları yakından tanıyıp dertlerine ortak olmasını bilen bir kişiliğe sahipti.
Firuzköy’ün bugünkü durumuna kavuşmasında büyük emeklerinin geçtiği herkesçe bilinen Akverdi kardeşimiz, mahallesi için daha bir çok çalışmanın da içindeydi. Belediyenin Firuzköy’de bugüne kadar yaptığı tüm hizmetleri ve imara açılması olayını bir "MİLAD" olarak değerlendiriyordu.

Avcılar Belediye Başkanı olarak 5 yıldır birlikte çalışma şansına sahip olduğum bu hizmet adamı ve örnek insanı kaybetmiş olmaktan büyük üzüntü duymaktayım. Eğer yaşıyor olsaydı, değerli mesai arkadaşım Ali Akverdi ile yapacak daha çok işimiz vardı.

Ali Akverdi’nin bu beklenmeyen vefatı ile Firuzköy önemli bir değerini kaybetmiş oldu. Akverdi’ye Tanrıdan rahmet, geride bıraktığı ailesine ve Firuzköy halkına başsağlığı diliyorum.
www.avcilar-bld.gov.tr
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2004 Perşembe 17:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VESİM DAYAN IP: 88.235.75.xxx Tarih : 28.04.2008 20:27:09

EVET ALİ ABİ ÇOK İİİİ Dİİİİ ONUN GİBİ MUHTARI BELKİ BİR DAHA BULAMAYIZ AMA ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN