17
Mayıs
2024
Cuma
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İETT’den Avcılar’a Modern Plantonluk

İETT Genel Müdürü Dr. Muammer Kantarcı törende yaptığı konuşmada Avcılar ilçesinin böyle bir plantonluğa ihtiyacı olduğunu vurgulayarak "İETT İstanbul’un her köşesine imkanı elverdiği ölçüde hizmet etmektedir. Bu plantonluğun Avcılarlı’lara hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Dr. Muammer Kantarcı, konuşmasında Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’ye de plantonluk yapımında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Törende bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci de Avcılar’ın bu plantonluğa ihtiyacı olduğunu belirterek; "Bugün Avcılar halkının hizmetine sunduğumuz İETT otobüs plantonluğu ile minibüs durağı, halen araç ve yaya trafiği açısından çok yoğun olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde veya nikah dairesi yanında durak yapan otobüslerin neden olduğu yoğunluğu azaltacak ve bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacaktır. Avcılar halkının en önemli ulaşım araçları İETT otobüsleri ile ilçemizde çalışan minibüslerdir. Minibüs ve otobüsler gece - gündüz, yaz- kış bu kentin insanlarına hizmet vererek amme görevi yapmaktadır. Bugün burada açılışını yaptığımız İETT Plantonluğu ile minibüs durağı tesisi, Avcılar ilçesine giren ulaşım araçlarını ve sürücülerini bir arada toplayarak, bir karargah vazifesi görecektir" dedi

Konuşmaların ardından İETT Genel Müdürü Dr. Muammer Kantarcı ve Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ile katılımcılar plantonluğun açılışını gerçekleştirdiler. Daha sonra Genel Müdür Kantarcı ve Başkan Değirmenci, plantonluğun yan tarafında yapılan minibüs duraklarının da açılışını yaptılar.

Törene, İETT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Hatipoğlu, Daire Başkanları Kamil Dizar, Hasan Üzer, Sezai Taylanlı, Avcılar Belediyesi Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve İETT ile Avcılar Belediyesi çalışanları katıldı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2004 Perşembe 08:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?