18
Mayıs
2024
Cumartesi
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kız tartışmasında kan aktı

Avcılar'da, otoyol kenarını mesken tutan esmer vatandaşlar arasında kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Kızı vermeyen aileye sinirlenen şahıslar, esmer vatandaşların barındığı çadırları ateşe verdi.

Sabiha Aydın'ın kızı Fatma Aydın'la evlenmek isteyen Fırat Korkmaz, 'hayır' yanıtı alınca çılgına döndü. Korkmaz, yanına aldığı akrabası Aydın Korkmaz ve bir arkadaşıyla birlikte, esmer vatandaşların mesken tuttuğu Avcılar Altınşehir otoban köprü altına geldi. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine Fırat Korkmaz ve beraberindekiler, esmer vatandaşların kaldığı çadırları yakıp yıkmaya başladı. Diğer esmer vatandaşların da araya girmesiyle büyüyen tartışma sırasında Korkmaz ve beraberindekiler grubun üzerine kurşun yağdırdı. Çıkan kurşunlar, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fırat Korkmaz ve beraberindeki 2 kişi, olayların ardından kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

Öte yandan, olaylara neden olan Fatma Aydın'ın annesi Sabiha Aydın, "Kızımı istiyorlar. Eroin kullanıyorlar. Kızımı vermiyorum. Hatay'dan buraya kızımı almak için geldim. Kızımı asla bu insanlara vermeyeceğim. Kızımı zorla götürmek istiyorlar" dedi. Fatma Aydın ise soruları cevapsız bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 14:24:50
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 15:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?