23
Mayıs
2024
Perşembe
AVCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ya gündüz olsaydı!

Avcılar’daki bir büfede meydana gelen patlamada, 1 kişi yaralanırken, çevre binalarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, patlamaya gaz sıkışmasının neden olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Alınan bilgilere göre, Merkez Mahallesi Cami Sokak Medicana Hastanesi karşısında bulunan bir büfede, saat 02.00 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlama sonucu, büfe ve yanında bulunan ayakkabıcı dükkanı ile çevredeki dükkanlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Bir çok binanın camları kırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin soruları yanıtlayan Cerrah, "Olayın gaz sıkışması olduğuna dair bulgular var. Büfede çok sayıda tüp varmış. Bunlardan sızan gazın, buzdolabından çıktığı sanılan elektrik akımı neticesinde patladığı düşünülüyor. Uzman arkadaşlarımız ve itfaiye görevlileri, olayın gaz sıkışması neticesi gerçekleştiği yönünde bulgular elde etmiş. Herhangi bir bomba emaresine rastlanmadı" dedi.

Bomba ve olay yeri inceleme uzmanlarının çalışmalarının devam ettiğini belirten Cerrah, olayda 1 kişinin hafif şekilde yaralandığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 12:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 81.215.214.xxx Tarih : 30.05.2005 20:31:25
olay olduktan yarım saat sonra oradaydık kameralar gazetecilerde oradatdı poliste hemen gelmişti ne varki kırılan camlar yüzünden bazı dükkanlar kaşla göz arasında talan edilmişti.asıl önemli konu ise patlamayı duyan herkesgelmiş koskoca emniyet müdürü gelmiş.ne yazık ki bizim belediye başkanımız sayım Mustafa DEĞİRMENCİ firuzköyden uykusunu dağıtıp gelememiş gelmemiştir.eğer haluk leven konseri olsa yada motorsiklet gezisi olsa kesinlikle gelirdi.kendisi belediye başkanı olmak için değilhava atmak için gelmiş bu göreve.ertesi sabahta gazetecileri peşine takıp her zamanki edası ile gösteriş yapar gibi öğleye yakın saat 11 gibi geçmiş yarım ağızla esnafa geçmiş olsun demiş gitmiştir hatta esnaf bu rahatsızlığını gazeteci arkadaşlara söyleniş lakin kimse bu döneminde belediye başkanından avcılar halkının şikayetçi olduğunu iki satırda olsa yazmamıştır.yazmamıştır..ve yineki patlayan dükkanlara esnaf kendi çabaları ile küçük küçük yardım etmeye uğraşmakta lakin belediye başkanımız unutmuş bulunmaktadır.BELEDİYE BAŞAKNIMIZ ÇALIŞMIYOR DUYURUYORUZ...SADECE AVCILAR SAHİL VE KONSER DEMEK DEĞİL. DEPREMLER BOMBALAR VAR YIKILACAK HALA EVLER VAR SAYIN BAŞKANIM UYANIN MOTORSİLKETİNİZDEN İNİN HAVANIZI BİTİRİN.