18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Altın Ofis Tasarım Teknolojileri

Demantable bölme duvar sistemleri ve ince işlerde her geçen gün kendini yenileyen gelişen; kendi Demantable bölme duvar sistemini üreten,hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyerek, kaliteli ürün,memnun müşteri politikası ve titiz çalışmaları ile sizlere ekonomik ve estetik çözümler sunmaktadır.

Dekorasyon işlerinde uyglama ile montajın yanı sıra malzeme satışı, tasarım,plan,proje prespektif ve detay çizimleri gibi mimari konularda hizmet vermekteyiz.

FAALİYET ALANLARIMIZ

? DEMONTABLE ÇİFTCAM ARASI JALUZİLİ OFİS BÖLME SİSTEMLERİ
? TAŞ YÜNÜ ASMA TAVAN SİSTEMLERİ
? METAL ASMA TAVAN SİSTEMLERİ
? LAMEL ASMA TAVAN SİSTEMLERİ
? ALÇI PLAKALI TAVAN ve BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ
? JALUZİ DİKEY ve STOR PERDE SİSTEMLERİ
? ZEMİN DÖŞEME SİSTEMLERİ
? YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME
? ELEKTİRİK ve AYDINLATMA ALÜMİNYUM ve PVC DOĞRAMA
? OFİS MOBİLYALARI
? ISTMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ
? ÇATI KAPLAMA SİSTEMLERİ
? GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ
? BOYA VE ALÇI SIVA İŞLERİ

UYGULAMA ALANLARIMIZ
? FİRMA YÖNETİM OFİSLERİ
? MARKETLR ve MAĞAZALAR
? OKUL ve EĞİTİM BİNALARI
? BANKA ve FİNANS ŞUBELRİ
? SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSLERİ
? VİLLA ve KONUT DEKORASYONLARI
Bölme Duvar sistemlerinde, sürekli gelişen teknolojik sistemlerle estetik açıdan zengin modeller üretilerek, isteğinize ve projenize uygun olarak montajı yapılmaktadır.

ALTIN OFİS konularında uzmanlaşmış teknik kadrosu ve montaj ekipleriyle yıllardır kazanmış olduğu deneyim ve birikimleri, üretimden montaja ve montaj sonrası desteğe kadar her aşamada kalitesinden ödün vermeden siz müşterilerimize hizmet etmeye devam edecektir.

Yapınız sizin için değerlidir.Sizde bizim için değerlisiniz.Yaşadığınız mekanlarda çağdaş, kullanımı kolay kalıcı ve ekonomik çözümler istediğinizde bir telefon kadar yakınınızdayız.
İlgili Kişi :
Adres1 :İSTOÇ 44 Ada No:62 BAĞCILAR /İSTANBUL
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :0212 659 13 89
Faks :0212 659 28 93
Elektronik Posta

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.