18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

2 bin 200 sporcu mezun oldu!

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni 30 Temmuz 2005 tarihinde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bağcılar Belediye Stadyumu’nda yapılan kapanış törenine Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık ve diğer yetkililer katıldı.

Beş branşta 20 Haziran- 30 Temmuz tarihleri arasında yapılan ve toplam 2 bin 200 öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreninde konuşan Başkan Feyzullah Kıyıklık şunları söyledi: “Hayatın hiçbir anı boş geçirilmemeli. Yaz spor okullarına katılan gençlerimiz pek çok kültür ve spor etkinliğinde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiler. İnanıyorum ki hayatları boyunca yaz spor okullarında öğrendikleri kendilerine faydalı olacaktır. Gençlerimize, tatil dönemini bu tür aktivitelerle geçirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık kapanış töreninde yaz spor okullarına katılan gençlere sertifikalarını dağıttı. Başkan Kıyıklık, yaz spor okullarına katılarak çeşitli branşlarda eğitim veren öğretmenlere de teşekkür etti.
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 06:00:45
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 06:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?