19
Mayıs
2024
Pazar
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bağcılar'da bakandan bisiklet şov

Bağcılar Belediyesi tarafından, 2003-2004 öğretim yılında Bağcılardaki okulların birincileri ile ÖSS, LGS, bilgi yarışmaları ve sportif alanlarda ilçe il ve ülke çapında dereceye giren öğrencileri takdir ve teşvik amacıyla düzenlenen "Gençlik Şöleni ve Ödül Töreni", Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Şölene, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık ve çok sayıda davetli katıldı. 150 başarılı öğrencinin ödül aldığı şölende konuşan Bakan Şahin, "Türkiye’nin ekonomisi çok iyi. Önceki yıl marketlerden aldığınız bir mal, 6 ay içerisinde yine aynı fiyattan satılıyor. Yaptığımız araştırmaya göre 2004’ün ilk aylarındaki fiyatlara göre şimdiki fiyatlar daha aşağıya inmiştir. Enflasyon daha da aşağıya çekilecektir. Avrupa Birliği üyesi ülkelerde yapılan araştırmalarda, en son Avrupa Birliği’ne giren ülke hangisidir dendiğinde Türkiye’nin adı geçmektedir. Oysa müzakere tarihi yeni verilmiştir. Avrupalılar bile bizim AB’ye girdiğimize inanıyor. Bu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük başarısıdır" dedi.

Daha sonra Bakan Şahin ve Feyzullah Kıyıklık, başarılı öğrencilere bisiklet, Cumhuriyet Altını ve başarı belgesi dağıttı. Şölende ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan grubun sunduğu Kafkas dansları büyük ilgi gördü. Gösterinin ardından Bakan Şahin’e Türk Bayrağı veren öğrenci Semanur Çetin, programa katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

Şölen çerçevesinde Mehmet Ali Şahin ve Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, bisikletle spor salonunda tur attı. Kendisine verilen ilk bisiklete binemeyen Şahin, daha sonra getirilen başka bir bisikletle kısa bir gezindi yaptı. Bu sırada kontrolü kaybeden Şahin, öğrencilerin üzerine doğru yöneldi. Salonda kısa süreli panik yaşanırken, düşme tehlikesi atlatan Bakan Şahin’in yardımına korumaları koştu. Şahin, korumaların yardımıyla bisikletten indi.

iha-bağcılar
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2004 Cumartesi 10:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?