19
Mayıs
2024
Pazar
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bakan Çelik Bağcılar Belediyesini ziyaret etti



Başkan yardımcılarıyla birlikte Bakanı karşılayan Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, Türkiye'de okullara en fazla yardım eden belediyenin Bağcılar olduğunu söyledi.

Okulların duvarlarından boyasına, bahçe düzenlemelerinden, camlarına kadar birçok talebi kendilerinin karşıladıklarını belirten Kıyıklık, eğitim ile ilgili yeni projesini Bakan Hüseyin Çelik ile paylaştı.Proje hakkında bilgi veren Kıyıklık: Yeni eğitim döneminde 8216; Okumayan-Yazmayan Kalmasın projesini bu yıl hayata geçirmek için çalışıyoruz. İlçemizde 32.000 okuma yazma bilmeyen vatandaş var. 1.000 öğretmenle anlaşıp, bir yıl içinde hepsine okuma yazma öğreteceğiz. Bir yıl sonra ilçemizde okuma-yazma bilmeyen hiç kimse kalmamış olacak" dedi. Projeye destek veren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de, eğitimin sadece Milli Eğitim Bakanlığına bırakılmayacak kadar önemli olduğunu belirterek, belediyelerin eğitime katkılarının önemli ölçüde olduğunu söyledi.

Samimi bir atmosferde geçen ziyaret, Kıyıklık'ın, Bakan Çelik ve beraberindeki heyete Başkanlık binasını gezdirerek çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi vermesiyle sona erdi.




Kenthaber-İstanbul
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 15:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?