27
Mayıs
2024
Pazertesi
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Başkan Çağırıcı esnafla buluştu

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret edip, sohbet etti.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi esnafını dolaşan Çağırıcı esnaftan yoğun ilgi gördü. Mahalle esnafını tek tek dolaşarak oy isteyen Çağırıcı zaman zaman okul arkadaşlarıyla da karşılaştı. 32 yıldır Bağcılar'da oturduğunu belirten Çağırıcı, Bağcılar'da okuduğunu ve Bağcılar çocuğu olduğunu söyledi.

Yüzyıl Mahallesi seçim irtibat bürosunda esnaflarla kahvaltı yapan Çağırıcı daha sonra mahalle muhtarlığını ve sağlık ocağını ziyaret etti. Çağırıcı, İsmek kurslarını da ziyaret ederken 1994 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan İsmek kurslarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş döneminde de 210 bin kişiye ücretsiz eğitim verdiğini belirtti.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Çağırıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "sıkılmadık el bırakmayın" dediğini hatırlatarak, esnaflarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Çağırıcı, programı kapsamında Giresun Tirebullar Derneği ve Niğde Kayırlı Kasabası Derneği'ni de ziyaret etti.

Niğde Kayırlı Derneği'nde yüzlerce kişi tarafından karşılanan Çağırıcı, burada bir konuşma yaparak hizmetlerini ve projelerini anlattı. Yaklaşık 2 yıldan beri görevde olduğunu hatırlatan Çağırıcı, Yüzyıl Mahallesi halkının isteği üzerine modern bir karakol yaptıklarını ve karakolun bitme aşamasında olduğunu belirtti.

Yüzyıl Mahallesi halkının sadece bir karakol istediğini belirten Çağırıcı, kendilerinin bonus olarak bir okul yaptırdıklarını ve hastane görünümünde bir de sağlık ocağı yaptıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya lideri
olduğunu ifade eden Çağırıcı, Başbakan'ın Davos dönüşünde gece yarısı sadece Ak Partililer tarafından değil CHP ve MHP'liler tarafından da karşılandığını ifade etti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çağırıcı'ya Niğde Kayırlılar Derneği'ne olan desteklerinden ötürü bir plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?