24
Mayıs
2024
Cuma
BAĞCILAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eğitime köklü çözüm

Bağcılar’da eğitim sorununa köklü çözüm arayışları meyvelerini vermeye başladı. Yıl sonuna kadar Bağcılar’da 30’a yakın okul yapılması planlanırken aynı zamanda da birçok okula ek derslikler yapılması hedefleniyor.

Eğitime köklü çözümler getirilmesi amacıyla yapılan projelerden ilki Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde yapımına başlanan Abdurrahman Bilimli İlköğretim Okulu oldu. Temel atma törenine; Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ve diğer yetkililer katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık Bağcılar’da eğitim sorununu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirterek sözlerine şunları ekledi: “Eğitim her şeyin temelini oluşturuyor. Biz de ilçemizde eğitimle ilgili tüm sorunlara köklü çözüm getirerek Avrupa standartlarına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ilçemize yeni okullar kazandırmaya çalışıyoruz. Amacımız; okullarımızda eğitimi tek güne düşürerek kaliteyi arttırmak.” Abdurrahman Bilimli İlköğretim Okulu’nun temel atma törenine katılan Ömer Balıbey ise Bağcılar’da eğitim alanında sağlanan gelişmenin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 12:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?